Kiállítási lehetőségek (végleges)

2016-05-25 20:21:52

Az idei mini-MUM visszaköltözik a főépületbe. Ennek több oka is van, de a legfőbb indok, hogy egybe tarthassuk a kiállítás-előadás-büfé hármast. Sok – részben elfogadható – vád ért bennünket az étel-ital ellátás területén, remélem a mostani erre is megoldást jelent. Ez a visszaköltözés érinti a kiállítás megvalósítását is. Idén a kiállításnak a főépület előtti belső terület, valamint az épületen belüli galéria ad helyet. Talán vannak akik emlékeznek az első mini-MUM-ra. :)

Az előadások újra az étteremben lesznek, de a zsúfoltság elkerülése miatt egy projektorral, hangosítással az emeleti galériában kialakított helyen is élvezhető lesz az előadás. Ezzel a megoldással kényelmesen elférünk akár 200-an is. 

E szerint a kiállítási helyek árai így alakulnak:

Az árkádok, a belső udvar és a galériában egységesen 20.000 Ft + ÁFA / kiállítói hely áron lehet igényelni. (Hasonló, mint a „nagy” MUM-on. Egy-egy kiállítóhely részére 1 asztal és elektromos csatlakozás áll rendelkezésre.) 

A kiállítási helyek korlátosak, az árkádok alatt max 2, a belső udvaron max 2-3, míg a galériában is csak 1-2 kiállítás fér el. (A galériában az előadás is követhető!)

 

Tilla

hozzászólások:

mentés »

Legutóbb regisztráltak

Trengerné Dudics Valéia, kelerobert, tbazsi95, datatrans,
eddig regisztrált létszám: 113

Képek a rendezvényekről