mini-MUM 2016 Regisztráció

2016-05-15 18:44:37

Elindítottuk a regisztrációt a 2016 mini-MUM-ra, kérlek benneteket, figyelmessen olvassátok el a regisztrációs szabályokat.

A regisztráció díja három idősávba került.

Az első sáv a normál regisztrációs időszak, mely május 1-től május 31-ig tart. Ennek ára nettó 10.000 Ft/fő.

A második, kései június 1-től a 8-ig tart, melynek ára 15.000 Ft/fő

A helyszíni regisztráció díja 20.000 Ft/fő.

Regisztrálni --itt-- lehet. Számlát a regisztráltak részére folyamatosan küldjük.

A résztvevők részére a pólókat az igényelt méret szerint próbáljuk biztosítani, de ehhez az kell, hogy a regisztráció során szintén a "megjegyzés" rovatba jelezzétek. Aki ezt nem jelzi, azok részére automatikusan "XL" -es pólót adunk! (Lehetőség van az illető nemét is jelezni, ha esetleg nem egyértelmű a névből, mert próbálunk mindenkinek megfelelő pólót biztosítani.)

A találkozó helyszínén lesz "sörsátor", hideg-meleg étellel, valamint folyamatosan lesz büfé ásványvízzel, üdítővel, kávéval.

Felhívnám a rendezvényre jelentkezők figyelmét, hogy a regisztráció akkor válik véglegessé, ha a kapott emailre visszajeleztek, azaz az abban található linkre kattintatok, vagy a linket böngészőbe másolva indítjátok el! Azok a regisztrációk, melyeket nem erősítenek meg egy héten belül, azok automatikusan törlésre kerülnek! Amennyiben nem kaptatok emailt, úgy kérjük, a "Kapcsolat" menüpont alatt található elérhetőség valamelyikén jelezzétek felénk!

Tillahozzászólások:

mentés »
Proksza Tamás
Hurrá, hurrá! Idén is ott a helyünk!
több mint 5 éve

Legutóbb regisztráltak

Trengerné Dudics Valéia, kelerobert, tbazsi95, datatrans,
eddig regisztrált létszám: 113

Képek a rendezvényekről