Regisztráció és egyebek

2016-06-03 18:17:27

Az alapdíjas regisztrációt meghosszabbítottuk június 5-ig, cserébe 6-tól nem lehet regisztrálni csak a helyszínen. Kérek mindenkit akit érint, figyeljen erre oda, mert a regisztráció tiltva lesz hétfőtől. A regisztrációs számlákat tegnap megkezdtük kiküldeni, aki nem kapja meg 6-ig feltétlen jelezze, mert fizetési határidő a regisztrációs időpontól függetlenül 7. lesz! (Természetesen email-be. Aki igényli a papír alapú számlát, a helyszínen a program végén igényelhet, szívesen nyomtatunk!)

Idén nem lesz "nyakba akasztó", helyette azonosítóval ellátott papír-karszalagot kap minden regisztrált vendég. A területen biztonsági őrök lesznek, akik ennek meglétét ellenőrizhetik. Előre jelzem, hogy a csuklóra mindenki tegye majd fel!

Örök téma a póló igénylés. Azok akik nem jeleztek méretet, azok részére XL-es póló lesz. Sajna az idei pólószínben nincs női fazon. 

Szálláshely a konferencia helyszínén elfogyott, nem tudunk adni. Akik szállást keresnek, azok számára - ahogy a korábbi években is - a turisztikai, szálláshely információs weblapokat tudjuk ajánlani. www.tihany.hu, tourinform.hu, tihanytourist.hu.hozzászólások:

mentés »

Legutóbb regisztráltak

Trengerné Dudics Valéia, kelerobert, tbazsi95, datatrans,
eddig regisztrált létszám: 113

Képek a rendezvényekről